۱۳۸۸ مهر ۸, چهارشنبه

حماسه دوم خرداد گرامی باد - آخرین سخنرانی دکتر سید محمد خاتمی در مراسم سلام خاتمی خرداد ماه 84

نوشته شده در پنجشنبه دوم خرداد1387
    بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم                                  
فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم

یازدهمین سالگرد پیروزمندانه حماسه دوم خرداد و جنبش اصلاح طلبی بر همه
اصلاح طلبان و روشنفکران آرمان طلب و آزادی خواه مبارک  باد
به همین مناسبت فرخنده تصمیم بر این گرفتم تا مکتوب آخرین سخنرانی سید محمد خاتمی در مراسم سلام خاتمی در زمان ریاست جمهوری وی را قرار بدم.
البته از ابتدای مراسم نیست کمی بعد نوشته شده..    
                            -----                             
بنا بود اسلامی داشته باشیم که منشأ امنیت ما باشد نه سرچشمه تهدید ما، بنا بود در سایه این اسلام خود باوری و اعتماد به نفس رو تقویت دهیم و براساس آن کشور خود را بسازیم.
بنا بود اسلامی داشته باشیم که زمان و مکان۲ عنصر تعیین کننده در اجتهاد آن هستند و می توانند به تناسب نیازها و مقتضیات زمان حرفهای نو و راهنمایی نو نشان بدهند.
بنا بود هر اندیشه ای را ولو اندیشه متناقض با اندیشه اسلامی چه رسد به اختلافات سیاسی،
هر اندیشه ای در این نظام در خود اندیشه و در بیانش آزاد باشد، مگر آن گاه که منجر به عمل براندازی شود امری که در همه نظامها است. اما این دین فقط اسلامی نبود که بود. حتی کسانی که با این اسلام کاملاً هم مخالف بودند با خود انقلاب و امام هم مخالف بودند بعد از انقلاب اسلامی، آمدند روی کار و خواستند بینش های متحجرانه و تنگ و تاریک خود را به نام بینش اصیل اسلامی بر انقلاب مردم و نظام مردم تحمیل کنند.
اسلامی که آزادی را عین ولنگاری می دانست مردم سالاری را شرک به حساب می آورد، مخالف را معاتد می دانست و هر مخالفی را برانداز به حساب می آورد.
... و برای برخورد برانداز هر عملی را مجاز می دانست، تحمل و مدارا را ضد دین می دانست و با تحریک احساسات * و جوامع و تئوریزه کردن خشونت حتی جوانان مومن را به از پای در آوردن و نابود کردن رقیب دعوت می کرد.
این اسلام وجود داشت و هنوز هم وجود دارد.
اما معقتدم که اسلامی که انقلاب کرد و بنا بود براساس آن زندگی کنیم و همه دور هم باشیم، یهودی و مسلمان و مسیحی و زرتشتی و سنی و شیعه و همه تحت چتر مردم سالاری که تلطیف شده با دین و مردم سالاری که آزادیش با دین تلطیف شده و دین با حضور آزادی از تحجر نجات پیدا می کند با هم زندگی کنیم.
بنا نبود که اون اسلام بیاد و حاکم شود اما دعوایی بین این2 اسلام بود ....


گوشه ای از عدالت علوی

نوشته شده در دوشنبه دهم تیر 1387

چندی پیش به خانه یکی از اقوام میرفتم سر ظهر هوا گرم بود تو مسیری قرار گرفته بودم که ماشین به سختی پیدا می شد..
بازار دوم ...
بازار دوم.....
آقا بازار دوم....؟؟
طاقتم تموم شده بود دیگه حوصله نداشتم
حدود نیم ساعتی معطل شدم در همین حال بود که یک پیکان فکستنی که معلوم نبود از کدوم جنگ برگشته بود جولم ترمز زد..
بازار دوم...؟؟
بیا بالا بابا!
جلو سوار شدم و حرکت کردیم یه نگاهی به راننده کردم حدودا میخورد 70 داشته باشه.. صورت پیرمرد رو که نگاه میکردی چوروکیده، گونه هاش افتاده و.....
خلاصه از اونجایی که خیلی زود با دیگران رابطه برقرار میکنم با پیرمرد هم شروع به صحبت کردم یه چند کلامی که باهش صحبت کردم جویای این شدم که ..
پدر جان شما با این سن و سال چرا مسافر کشی میکنی ..؟
مگه چیه بابا جان کار که ننگ و عار نیست و عیب نداره ؟!!
نه پدرم عیب نداره اما شما !! شما که ازت گذشته و الان وقت بازنشستگی شماست...
بنده خدا همش میخواست یه جوری از حرف زدن فرار کنه.

پدر جان مگه کسی رو نداری که بهت خرجی بده و دیگه کار نکنی پسری ، دختری...
بعد از کلی حرف زدن ..
پیرمرد مکثی کرد و گفت : من از دار دنیا فقط یه پسر داشتم که اونم شهید شد.
عرق سردی روی پیشانیم نشست و بی اختیار اشک تو چشام حلقه زد ..
بغض گلوم رو گرفته بود و نمی تونستم حرف بزنم کرایه رو دادم و بقیه مسیر رو پیاده رفتم..
تو راه دائم صدای پدر شهید تو گوشام می پیچید : یه پسر داشتم که اونم شهید شد... یه پسر داشتم که اونم شهید شد... شهید شد  شهید شد................................
بله دوستان اینه از مشکلات خانواده های شهدا...
ننگ بر مسوولین ما که توجهی به اینها ندارن و یه سر دم از شهدا میزنن و غلطی نمیکنن
فقط بلدن بگن ما هر جی داریم از شهداست و ولی در عمل هیچ..!!
مسوولی برای خود شیرینی 3میلیارد تومان به بازسازی لبنان کمک میکنه
مسوولی فلان مبلغ برای بازسازی عراق کمک میکنه و الی ما شاءا...
حالا از این قبیل مسائل تو مملکت ما زیاده وما کاری نداریم فقط کمک به ساخت و ساز کشورهای که معلوم نیست فردا روزی اتفاقی بیفته به داد ما برسند یا نه اصلان منهای این تصور کار از بیخ و بن غلطه

مگر نه این است که "چراغی که به منزل رواست به مسجد حرام است"

خیلی جالبه که نام" حزب اللهی" هم روی خودشون میزارن
مگر نه این است که حزب اللهی اون مادر مرده ای بود که رفت و جنازه تیکه تیکه شده اش برای پدر مادر برگشت و مگرنه این است که حزب اللهی اون بدبختی که با تاولهای بزرگ و نخاع قطع شده روی تخت خونه ها و بیمارستانها خوابیده و هر دم آرزوی نجات از این وضعیت رو میکن...
مگر نه این است.........

شما ریا کاران بر طبق کدامین اصل از اصول انسانیت خود را حزب اللهی میخوانید....

یعنی اینهایی که بچه ها و جگر گوشه هاشونو فرستادن تا از کیان این مرزو بوم دفاع کنه حق ندارن تا آسوده زندگی کنن؟؟؟؟

۱۳۸۸ مهر ۳, جمعه

بت‌وارگیِ صندوقِ رأی

حجاریان و خاتمی
نوشته شده در چهارشنبه بیست و دوم اسفند 1386
مقاله دکتر سعید حجاریان به مناسبت هشتمین سالگرد ترور که در مراسم «صلح برای دمکراسی» قرائت گردید:

چون امسال سالروزِ ترورِ من مصادف با انتخابات شده است، به نظرم می رسد که می توان به تبیین رابطه ی بین خشونت و انتخابات پرداخت.
آیا صندوق رأی همان جعبه‌ی پاندوراست که جز مار و مور و لعنت و مصیبت در آن نیست یا، برعکس، صندوق رأی تابوتِ خشونت (coffin of violence) است که دفنِ آن باعثِ ایجادِ سکینه و طمأنینه در جامعه می‌شود؟
1) صندوق رأی و، به‌طور کلّی، انتخابات، قانون اساسی، پارلمان، احزاب، و حتّی نهادهای مدنی، برساخته‌های تجربه‌ی بشری هستند و باید این ابداعات را ارج نهاد، امّا نباید آن‌ها را تقدیس نمود و تبدیل به بت کرد؛ چرا که بت‌واره‌شدنِ هر یک از این‌ها می‌تواند ما را از مضمون و محتوای آن‌ها غافل نماید. در عالمِ مقدّسات، می‌توان به ضریحی متوسّل شد و بدان دخیل بست؛ امّا، در عالمِ عرفیّات، جایگزینیِ صندوقِ رأی با ضریح شرک‌آلود است و می‌توان آن را، به اصطلاح، «بت‌پرستی سیاسی» نام نهاد؛ کما این‌که در عالم اقتصاد نیز با پدیده‌ای به نام «بت‌وارگیِ کالایی» روبه‌رو هستیم که انسان را در خدمت کالا قرار می‌دهد، نه بر عکس.

بقیه در :خواندن مطلب دیگر


۱۳۸۸ مهر ۱, چهارشنبه

احمدی نژاد در قم دولت را متهم کرد...

نوشته شده در شنبه سی و یکم فروردین 1387 ساعت 0:55
میگم خیلی حرفه که رییس جمهور از مردم عذر خواهی کنه نمیدونم احمدی نژاد اون موقع چه حالی داشته ارواح دمش؟ اما بیخیال بوده مثل همون روز اول هر چند این حرفا فقط خاله گول زنکه. اومده و به نوعی خودشو تبرئه کرده اما چه سود
سفر استاني «محمود احمدي نژاد» به قم به دادگاهي تبديل شد تا رئيس جمهور بانک مرکزي، وزارت امور اقتصادي و دارايي، مراجع نظارتي، گمرک، سازمان ثبت اسناد و مراجع قانونگذاري را که بسياري از آنان زيرمجموعه خود او هستند، مقصر نابساماني اقتصادي کشور معرفي و اعلام کند اين دستگاه ها، تحت تاثير مافياي اقتصادي از خواست او سرپيچي کرده اند.رئيس جمهور از خود به عنوان «منتقد دولت» نام برد و با اعتراض به عملکرد بدنه اقتصادي کابينه، ساختار انتقادي نهاد اجرايي را متاثر از عملکرد مافيايي دانست که قصد «به زمين زدن دولت» را دارند. مافيايي که به گفته احمدي نژاد «بانک» و «نفت» را در اختيار خود داشته و با نفوذ در نهادهاي قانونگذاري، مصوبات را به نفع خود مصادره مي کنند و مانع از اجراي سياست هاي اقتصادي رئيس جمهور مي شوند. احمدي نژاد راي ندادن مجلس به چهار وزير پيشنهادي نفت را شاهد مثال گفته خويش دانست. او همچنين در واکنش به مردم قم که با شعار «مسکن، مسکن»، خواستار پاسخگويي دولت در اين خصوص بودند عملکرد بانک ها در اعطاي وام به افراد خاص را مسبب گراني مسکن دانست و به گزارشي که به تازگي در اختيار او قرار گذاشته اند، استناد کرد.احمدي نژاد پس از برشمردن تخلفات و سرپيچي سازمان ها و وزارتخانه هاي تحت امر خود اطمينان داد دست اين افراد را از بيت المال قطع خواهد کرد
.
سعيد شيركوند معاون اقتصادي وزارت اقتصاد دولت خاتمي به نقد سخنان احمدي‌نژاد پرداخت. او نوشت: هر چند مواضع اخير رئيس دولت در خصوص ناکامي هاي دولت در عرصه اقتصاد مقصر ديگري را جست وجو مي کند اما عدالت اقتضا مي کند که رئيس محترم دولت مسووليت اين ناکامي را خود برعهده بگيرد. طي 5/2 سال گذشته نظام بانکي و ارزي و بازارهاي واقعي اقتصاد توسط دستورات رئيس جمهور اداره مي شده است و هيچ گونه محدوديت و مانعي بر سر راه اتخاذ تصميمات متفاوت رئيس جمهور نبوده است، به گونه يي که حتي رئيس دولت قانون برنامه پنج ساله و سند چشم انداز را ناديده انگاشته و خود در قالب بودجه سنواتي و متمم هاي آن و همچنين در سياست هاي موردي به برنامه ريزي و صدور فرمان پرداخته اند. از سوي ديگر اصلي ترين شعار رئيس جمهور در هنگام انتخابات و پس از آن مبارزه با مفاسد اقتصادي بوده است و همواره از همراهي و همکاري دو قوه ديگر و دستگاه هاي امنيتي و اطلاعاتي برخوردار بوده و پذيرفته نيست که پس از 5/2 سال مجدداً رئيس محترم دولت همان سخنان قبل از رسيدن به قدرت را تکرار کند. بايد رئيس دولت به اين سوال پاسخ بدهد که چرا تاکنون نتوانسته است با مفاسد اقتصادي و مافياي موردنظر مبارزه کند؟ با توجه به اينکه تمام موانع برطرف شده است، ديگر درست نيست که تمام تقصيرها را به گردن ديگران بيندازد. در غير اين صورت اين سوال به وجود مي آيد که دليل ناتواني رئيس دولت در برخورد با مفاسد اقتصادي چه بوده است و متهم کردن نظام بانکي و دستگاه هاي مجري که به طور مستقيم تحت نظر رئيس جمهور بوده است هيچ مفهومي جز خودزني نمي تواند داشته باشد.
سرمايه در سرمقاله خود كه نوشته سعيد ليلاز است، نوشت: رييس جمهوري بار ديگر تقريبا همه قواي سه گانه و ديگر نهادها را تلويحا به همراهي با مافياي رانت خوار فاسدي متهم كرد كه نمي گذارد وزير پيشنهادي او در مجلس راي اعتماد بياورد، جلوي پرداخت ماليات را مي گيرد، مديران منصوب و منسوب رييس دولت را به نافرماني فرا مي خواند، شايعه مي سازد، تورم مي آفريند، توطئه مي كند، همراه استكبار در ضربه زدن به دولت است، براي تضعيف دولت مسكن مي خرد (و لابد نمي فروشد،) در انحصار سيگار دست دارد، بر گمركات كشور كه تحت نظر دولت است اختاپوس وار خيمه افكنده است و سلطان بلامنازع رسانه هاست، تحت هر شرايطي به دولت ضربه مي زند، پشت سر او غيبت مي كند، با دشمن كشور همكاري مي كند و ...
رييس دولت دائما از اين مافيا شكايت مي كند، فقط يك كار ساده را انجام نمي دهد و آن معرفي مافيايي است كه اگر مبناي سخن احمدي نژاد در قم را ملاك قرار بدهيم، مانند غده «لجام گسيخته» سرطاني همه اجزاي حكومت و دولت را جز شخص رييس جمهوري در ميان گرفته است. اين مافيا، مثلا به گفته احمدي نژاد 5/1 تريليون تومان يعني دو درصد از 80 هزار ميليارد تومان نقدينگي افزوده شده توسط بانك مركزي در 5/2 سال گذشته را به بخش مسكن سرازير كرده اما نام ندارد... اين مافيا، مديران بانكي منصوب احمدي نژاد را كه بعضا بيش از دو بار در دو سال اخير عوض شده اند، به نافرماني مي خواند اما نام ندارد و ضمنا رييس دولت قادر به بركناري اين مديران خاطي هم نيست. چرا آقاي احمدي نژاد نام اين اختاپوس خطرناك را يك بار براي هميشه افشا نمي كند؟
ظرف سه سال گذشته، ساختار مديريتي اجرايي كشور بعضا بيش از دو بار به كلي توسط رييس دولت نهم شخم خورده، اما هنوز رييس دولت كه برخوردارترين رييس دولت ايران در نيم قرن اخير از بابت حمايت سياسي نهادها به لحاظ مالي است، شكايت مي كند كه نمي تواند به دلخواه خود مديران و وزيران را بركنار كند. فهرست اعضاي عوض شده كابينه نهم از مرز 50 درصد كل شمار اعضا در حال عبور است و هنوز به ساختار دلخواه رييس جمهوري حتي نزديك هم نشده است.
حمله بي وقفه رييس جمهوري از شدت تكرار و نيز به سبب وخامت اوضاع اقتصادي و اجتماعي، اينك گريزي ندارد جز آنكه به حلقه وزيران در كابينه روي بياورد. آيا وزير سابق نفت و نيز وزير كنوني، غيرحزب اللهي يا وابسته به آن مافياي خونخوار و بي رحم و بي نهايت قدرتمند هستند كه رييس دولت همچنان از عدم حضور آن عزيز سفر كرده در راس وزارت نفت شكوه مي كند؟ حمله تلويحي احمدي نژاد به مجلس از بابت راي عدم اعتماد به وزيران پيشنهادي او، البته مانند برخي موارد مشابه به پشتوانه حمايت بي چون و چراي رييس مجلس و در شرايطي صورت مي گيرد كه مجلس به سبب بي انگيزگي نمايندگان راي نياورده در انتخابات مجلس هشتم، اين روزها نيمه تعطيل است بنابراين «عصاره فضايل ملت» مدافعي و چاره اي براي دفاع از خود ندارد.
حمله رييس جمهوري به روش 5/2 سال اخير كه روش سنتي مديران شكست خورده در ايفاي وظايف خود نيز هست، به مافيايي بي نام و نشان به گونه اي صورت مي گيرد كه مانند گذشته مخاطب مشخصي براي پاسخگويي نيابد و در عين حال بتوان گناه همه ناكامي هاي فزاينده و نگران كننده را به گردن او انداخت.
آقاي احمدي نژاد بار ديگر عصبي، پرخاشگر و بي حوصله نشان مي داد، مشكل از كجاست؟... رييس جمهوري عصبي تر و خسته تر و تلخ تر از هميشه، همان حرف ها و شعارهاي روز نخست را مي زند. بدون هرگونه داوري اين نشانه چيست؟
جهان صنعت نيز در سرمقاله‌اش نوشته است: ادامه اين مواضع روزهاي سخت‌تري نيز براي دولت نهم در پيش خواهد داشت، روزهايي كه با ادامه ناامني در فضاي كسب و كار سرمايه‌هاي داخل راهي به خارج بگشايد و آن روز نزديك است. با اين تفاوت كه شايد بايد در اين قضاوتش كه مي‌گويد «دو مسووليت داريم كه هر دو لازم و ملزوم و پشتيبان يكديگر هستند، يكي ساختن ايران و ديگري اصلاح وضعيت جهان» تغييري ايجاد كند يا شايد از مردم عذرخواهي ديگري كند!
كيهان تنها روزنامه‌اي است كه از سخنان احمدي‌نژاد حمايت كرده است. حسين شريعتمداري مدير مسئول كيهان در يادداشت روز اين روزنامه با اين گفته كه سخنان ديروز دكتراحمدي نژاد، بار ديگر نشان داد كه مردم در انتخاب خود اشتباه نكرده اند و فرزند لايق و پاكباخته اي را براي عبور از عقبه هاي سخت مسير بر كرسي رياست اجرايي كشور خويش نشانده‌اند، از اظهارات احمدي‌نژاد حمايت كرد و نوشت: در سخنان رئيس جمهور كه مثل هميشه، سمت و سوي عدالتخواهانه و رنگ و بوي دلسوزانه داشت، كم توجهي و ناتواني تعدادي از مراكز دولتي و كانون هاي ديگر نظام در مقابله با مفسدان اقتصادي مورد گلايه شديد قرار گرفتند و برخي از افراد و جريانات سياسي به همكاري با مافياي اقتصادي براي مقابله با دولت و نهايتاً ناكام كردن برنامه هاي عدالت گسترانه آن متهم شدند... وجود مافياي اقتصادي، پيوند آن با محافل بيروني و برخي از افراد و جريانات سياسي در داخل كشور قابل انكار نيست و از سوي ديگر، ترديدي نيست كه دولت اصولگرا با توطئه گسترده و كينه توزي و دشمني عميق آمريكا و متحدانش روبروست... اولين گام براي مقابله با دشمن مشترك- مجموعه دشمنان بيروني، دنباله هاي داخلي آنها و مفسدان اقتصادي- ضرورت همبستگي و هماهنگي ميان تمامي اصولگرايان است، چه آنان كه بر كرسي هاي مسئوليت نشسته اند و چه توده هاي عظيم مردم كه مسئولان اصولگرا به نمايندگي از جانب آنها مسئوليت پذيرفته‌اند... شواهد و قرائن موجود حكايت از آن دارد كه اصولگرايان در فهم و درك نقشه دشمن و راه كارهاي بيروني و داخلي آن برداشت تقريباً مشتركي دارند، اگرچه پاره اي از تفاوت نظرها را نمي توان ناديده گرفت كه براي رسيدن به اتفاق نظر چاره اي جز تبادل نظر نيست.
هيچيك از اصولگرايان چه كانون هاي مختلف نظام با يكديگر و چه اعضاي هر يك از آنها در ميان خود، نبايد بر ديدگاه و نظري كه دارند به عنوان برترين و بي نقص ترين راه حل ها تكيه كنند.
منبع سایت امروز

نقدی بر عملکرد اقتصادی رئیس جمهور

نوشته شده در یکشنبه یکم اردیبهشت 1387 ساعت 21:21
این روزها شده روزهای اقتصادی از هر طرف آوازه گرانی و تورم به گوش میرسه دیده و حس هم میشه مسکن مایحتاج زندگی ... یعنی بیرون از خونه که میری مردم رو جای جای بازار می بینی و کمتر کسی دست پر به خونه بر میگرده و ...
این روزها هم کار مسوولان شده توجیه توجیه و توجیه درجدید ترین نوع توجیه و البته منجر به تبرئه 87دی احمدی نژادبود. حرفایی رو زد که مونده بود مردم شاخ دربیارن جوری مظلوم نمایی کرد که انگار شخص دیگه ای مقصر این گرانی ها شده و..(توضیح مفصلش ور در" خواندن مطلب دیگر "بخونید).

۱۳۸۸ شهریور ۱۲, پنجشنبه

گزارش تصویری از مراسم تشییع پیکر مرحوم احمد بورقانی نماینده اصلاح طلب مجلس ششم

سلام
من دیروز رفته بودم مراسم تشییع پیکر احمد بورقانی معاون مطبوعاتی دولت اول آقای خاتمی و نماینده مجلس ششم که از مقابل انجمن صنفی روزنامه نگاران برگزار و در قطعه 2۵۵ بهشت زهرا به خاک سپرده شد. چند تایی عکس با n73 گرفتم ببخشید دیگه خوب نشده...
در این مراسم که با شکوه خاصی برگزار شد و خیلی هم با عظمت و شلوغ بود سران اصلاحات از جمله موسوی لاری، محمد علی ابطحی ، محسن آرمین ، بهزاد نبوی ،مهدی کروبی ، دکتر محسن کدیور، مجید انصاری ،صادق خرازی و.. حضور داشتند.
نایب رئیس مجلس هم زحمت کشیدند و آمدند..( البته ایشون اصلاح طلب نیستند
عکسها رو در ادامه مطلب ببینید


























روز دانشجو

16/9/86
۱۶آذر روز دانشجو بر تمامی

دانشجویان عزیز

مبارک باد.
یار دبستانی من با من و همراه منی
چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی
هک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه
پرده بیداد و ستم موند ه هنوز رو تن ما
دشت بی فرهنگی ما هرز تمومه علفاش
خوب اگه خوب بد اگه بد مرده دلای آدماش
دست من و تو باید این پرده ها رو پاره کنه
کی میتونه جز من و تو در د مارو چاره کنه
یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی

کلیه مطالب این وبلاگ از آذرماه 1386 تا الان از وبلاگ قبلی انتقال یافته است

2/9/86
سلام
دوم آذر سالگرد تولد شهید دکتر علی شریعتی گرامی باد.
امید است که همواره دنباله رو و از پیروان اندیشه آن بزرگوار باشیم.
روحش شاد و یادش گرامی .
وقتی در صحنه حق و باطل جامعه ات نیستی، وقتی که شاهد عصر خودت و شهید حق و باطل جامعه ات نیستی، هر کجا میخواهی باش
چه به نماز ایستاده باشی و چه به شراب نشسته باشی هر دو یکی است.
دکتر علی شریعتی